​​

Met de touringcar richting Het Posthuijs?


Groepsarrangementen in de Molenwaard

Voor grotere groepen hebben wij speciale arrangementen welke kunnen variëren van een kopje koffie met gebak, een lekkere koffietafel tot een luxe 3 gangendiner. Onze zaal en terras zijn zo ingedeeld dat het mogelijk is om groepen variërend van 30 tot 80 personen in een gezellige setting te plaatsen.

De prachtige ligging tussen de molens van Kinderdijk en het ooievaarsdorp (nabij de A16) maakt deze locatie zeer geschikt om te pauzeren tijdens het maken van een trip.

Ook is het mogelijk om vanuit Het Posthuijs een excursie naar bijvoorbeeld Het Streekcentrum Ooievaarsdorp "Het Liesvelt", de Kinderdijkse molens of langs een van de vele kaas- en zuivelboerderijen te maken. Zo komt u bij ons binnen voor een bakje koffie, om vervolgens uw dagactiviteit uit te voeren. Aan het einde van de dag keert u weer bij ons terug voor een lekkere borrel en/of diner.

Voor reisorganisaties, busmaatschappijen en overige terugkerende groepen hanteren wij een aantrekkelijke korting.

Onze arrangementen zijn vanaf 6 personen en in diverse combinaties mogelijk. Het Posthuijs heeft een ruime accommodatie voor zowel zakelijk als particulier:

• In onze Postkamer is er ruimte voor ca. 20 gasten.
• In onze Postzaal is ruimte voor ca. 80-120 gasten.
• In ons eetcafé is ruimte voor 40-60 gasten zit en 120 staande gasten.
• Op ons zonnnige terras kunnen ca. 60 gasten heerlijk genieten.
• In onze Posttuin is ruimte voor 150 gasten.

Heeft u interesse in een groepsarrangement bij Het Posthuijs? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij werken graag samen met u een passend voorstel uit.

Wij zijn aangesloten bij