​​

Recensies

Waardering: 10

Het was een leuke gezellige sfeer en het eten was heel erg lekker hele leuke aardige nette bediening voor herhaling vatbaar en dat gaan we zeker doen ook met familie.

Waardering: 8

We kregen een proeverij vooraf. Die was erg lekker vlees/vis en groente. Als hoofdgerecht nam ik de spareribs en mijn man de kip sate die waren beide heerlijk qua smaak en versheid. Patat was ook lekker warm en gebakken. Ijsje was ook heerlijk een wafel met softijs. Top gegeten zeer aardige bediening.

Waardering: 6

We hebben hier met 4 personen gegeten met de AH restaurantactie. De keuze was niet echt reuze en ook op cafetaria niveau. Twee van ons hadden de kipsaté met een hele dunne smaakloze satésaus. Andere twee hadden spareribs, wat we ook wel eens beter gegeten hebben. De dame die ons heeft bediend was wel ontzettend vriendelijk. We hebben ons een beetje verkeken op dat het dus meer een cafetaria dan restaurant zou zijn. Wel jammer, had onze kaarten dan liever voor een ander echt restaurant gebruikt....

Waardering: 8

Prima gegeten met 5 personen. Het AH keuzemenu. Één persoon niet maar die wilde heel graag mosselen en hij vond het heerlijk. Jammer dat de spareribs erg zoet zijn! Wij vinden iets pittiger lekkerder. En waren wel veel te gaar, vlees viel eraf zonder te snijden, dus weinig te kluiven. Heerlijke pasta met garnalen en zalm. En verder vriendelijke bediening en als het mooi weer is, prima vol te houden op het terras!

Waardering: 8

Met de AH-restaurantactie naar Het Posthuijs gegaan. Smakelijk gegeten van een volwaardig menu. Prettige bediening. Leuk aangekleed restaurant. Minpuntje was de grote televisie achter de bar met voetbalwedstrijd die wat afleidend was, gelukkig wel met het geluid op zacht. Maar verder zeker voor herhaling vatbaar.

Waardering: 8

We hadden andere recencies gelezen en hebben op grond daarvan onze keuze gemaakt. Het voorgerecht, bestaand uit allerlei kleine hapjes was leuk, gevarieerd en lekker. De kipsate was heerlijk en leuk op een plank opgediend en met groente omringd. De ijswafel met vruchten was ook erg lekker. Het was heerlijk weer en zaten op het terras. Van het overige decor kunnen we dus niets zeggen.

Waardering: 8

Met de AH actie voor de eerste keer bij het Posthuijs beland. Is goed bevallen. Het voorgerecht van proeverijen is een zekere aanrader, erg lekker. Ik had zelf de kipsate, deze was heerlijk! Mijn man had de spareribs genomen. Deze waren erg droog (te lang gekookt?) en zoetig van smaak, wat niet echt zijn ding is. De bediening loste dit prima op door een nieuw gerecht aan te bieden. Hij heeft daarna ook genoten van de kipsate. Als nagerecht het had ik het bastognepotje. Ook erg lekker. Mijn man ging voor de koffie. Een goeie koffie, maar jammer dat daarbij poedermelk wordt gegeven. De bediening was vriendelijk en correct. De klacht werd prima opgevangen en omgezet in een goede actie. Wat ons betreft een aanrader.

Waardering: 9

Heel hartelijk ontvangen. AH menu had diverse mogelijkheden. De proeverij van voorgerechten was heel erg lekker. De kipsate met frietjes waren prima en een heerlijk nagerecht van ijs met verse vruchten en slagroom.

Waardering: 8

Wij hadden (denk ik) de pech dat we nogal lang op ons eten moesten wachten, maar buiten dat was het een geslaagde lunch en smaakte het eten (club sandwich kip) uitstekend!

Waardering: 9

Het eten was heerlijk en de bediening was heel vriendelijk. Genoeg parkeer plaatsen. Achteraf was het iets minder gezellig want de eigenaar had niet gezien dat wij voor de Shellactie kwamen. Ik had nog gevraagd mogen we uit de hele kaart kiezen. Gelukkig is alles nog in de minne geschikt en heeft hij zichzelf zelfs tekort gedaan. Een aanrader maar wees wel heel duidelijk.

U kunt ons volgen via

Onze locatie


Contact opnemen


Voorstraat 42
2964 AK
Groot-Ammers
 

EETCAFE
0184 661 249 
 

ADMINISTRATIE 
0184 701094

info@hetposthuijs.nl


OpeningstijdenReserveren

Reserveren

Reserveren

Ontvangt u binnen twee dagen geen reactie op uw reservering? We zien uw telefoontje dan graag tegemoet.

Wij zijn aangesloten bij