​​

Ons portfolio

Onderstaand vindt u ons Portfolio, waarin u een kijkje kunt nemen bij de verschillende evenementen waar wij betrokken zijn in de organisatie. Bij sommige evenementen hebben wij de catering verzorgd, bij andere materialen geleverd en bij sommige hebben wij de volledige organisatie uit handen genomen. De kracht van Het Posthuijs is dan ook dat wij ervaring hebben op elk vlak van evenementenorganisatie, waardoor wij zeer professioneel en vakkundig te werk kunnen gaan.

Heeft u na het bekijken van ons Portfolio vragen of wilt u zelf een evenement organiseren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en professioneel advies. 


Verzorging hapje en een drankje voor de commissie voor Paardenmarkt Alblasserdam

Verzorging hapje en een drankje voor de paardenmarkt commisie Alblasserdam.   Alblasserdamse paardenmarkt officeel erkend als "immaterieel erfgoed"
Lees meer

Verzorging catering en verhuur inrichting jubileum

Verzorging catering en verhuurinrichting voor 75 genodigden in Oud-Alblas.
Lees meer

Verzorging bruiloft in eigen tuin

Verzorging bruiloft in eigen tuin in opdracht van Parkheuvel Rotterdam. Verzorging van alle verhuurmaterialen voor een prachtige bruiloft. ‪#‎wavetent‬ ‪#‎whitewood‬ inrichting ‪#‎verlichte‬ dansvloer ‪#‎verkoeling‬ ‪#‎verlichting‬....
Lees meer

Verzorging installatie burgermeester Jaap Paans Alblasserdam

Installatie burgermeester Jaap Paans Gemeente Alblasserdam
Lees meer

Verzorging nieuwjaarsborrel Provincie Zuid-Holland

Verzorging verhuurinrichting & catering voor 100 genodigden bij Provincie Zuid-Holland te Bergambacht.
Lees meer

Wij zijn aangesloten bij