​​

Kraamfeest in Het Posthuijs

De geboorte van een kindje is en blijft een geweldig wonder en kan niet zomaar voorbij gaan en moet zeker gevierd worden met een feest.

Na de bevalling willen uw naaste familieleden uw kleintje natuurlijk direct bewonderen en dan is er de kraamhulp die u helpt om dit te sturen, zodat het niet te druk wordt voor uzelf en de kleine. Als de kraamhulp alweer vertrokken is zijn er nog vaak heel veel mensen die uw kleintje willen komen bewonderen.

Het is dan een leuk idee om een kraamfeest te geven voor al uw familieleden, vrienden, buren, collegae en relaties. Meestal vindt een kraamfeest zo’n 3 tot 8 weken na de geboorte van uw zoontje of dochtertje plaats. Later is niet verstandig, want dan zullen er al mensen zijn die eerder willen langskomen en veel eerder is niet zo prettig voor de moeder en de baby.

Het Posthuijs biedt u de mogelijkheid om de complete organisatie uit handen te nemen. Het enige wat u kunt doen is op de geboortekaartje een standaard tekst plaatsen over het kraamfeest of een aparte uitnodiging bij het kaartje voegen. Voor de rest kunnen wij alles voor verzorgen, de complete aankleding, hapjes en drankjes tot het aanvegen van de locatie. Alles is mogelijk......

2017 Documentatie_Postzaal_kraamfeest

Wij zijn aangesloten bij