Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement Chocolade

Bij dit arrangement maakt geniet u eerst van een heerlijk bakje koffie met gebak bij Het Posthuijs. Hierna zal u onder begeleiding van een professionele chocolatier een workshop chocolade volgen. U heeft de keuze uit de volgende workshops:

- Chocolade hart
U maakt samen met de chocolatier een heerlijk hart van chocolade, welke gedecoreerd wordt met allerlei lekkernijen.

- Chocolade bonbons
U maakt samen met de chocolatier een bonbonnière van chocolade, deze wordt gevuld met zelfgemaakte bonbons. De gevulde bonbonnières gaan in een prachtige verpakking mee naar huis.

- Taste & Create
Tijdens deze workshop gaat u samen met de chocolatier experimenteren met kruiden, specerijen, gedroogde fruitsoorten en uiteraard chocolade. Doel is om een voor u persoonlijk perfecte chocolade reep te creëren. Samen met de chocolatier die u alles kan vertellen over chocolade, proeven we verschillende smaak combinaties. Vervolgens maakt u uw eigen favoriete chocolade repen. De chocolade sensaties voor echte liefhebbers en fijnproevers.

De chocolade workshops duren ca. 1,5 uur tot 2 uur en nadat u uw creatie gemaakt heeft, kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of BBQ van Het Posthuijs. Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen.Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf