Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement Graffiti Workshop

Bij dit arrangement ervaart u, na te hebben genoten van een heerlijk bakje koffie met gebak, hoe het is om als echte streetartist door het leven te gaan. Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop de docenten een eventueel thema aan de workshop kunnen koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de graffiti workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven. Nadat u uw kunstwerk heeft afgemaakt kunt u bij Het Posthuijs genieten van een heerlijke lunch, diner of BBQ.

Info

  • Prijs van dit arrangement wordt gebaseerd op tijdstip, duur en grootte van de groep.
  • Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
  • Dit arrangement is te combineren met andere activiteiten. Voor meer informatie kijk bij: ''Zelf Samenstellen.''
  • Kijk bij ''Zelf Samenstellen'' voor koffie en versnaperingen, lunches, picknicks, buffetten, diners of barbecues.

Aanvullende informatie over deze workshop:

BESCHERMENDE KLEDING
Wij raden aan om bij uw kledingkeuze rekening te houden met het feit dat spuitverf kan nevelen en moeilijk uit kleding te verwijderen is. Elke deelnemer krijgt van ons uiteraard de nodige beschermende middelen zoals een werkoveral of schort, latex handschoenen, schoenbescherming, mouwbescherming en een mondkapje. Als u onze uitleg over het gebruik van de materialen naleeft zal er zeker geen verf op de kleding komen, wel is deelname aan onze workshops altijd op eigen verantwoordelijkheid.

SPUITVERF OP WATERBASIS
Wanneer wij op locatie een workshop of demonstratie verzorgen in een afgesloten ruimte dan doen we dit meestal met spuitbussen op waterbasis. De kenmerkende verflucht is door de speciaal ontwikkelde spuitbussen verleden tijd, deze zijn namelijk nagenoeg geurloos. Een ander voordeel van dit unieke product is dat wanneer de verf op bijvoorbeeld kleding, schoenen of de grond komt deze direct met (kraan)water te verwijderen is.

GECERTIFICEERDE WORKSHOP DOCENTEN
Om de kwaliteit van onze workshops te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde workshop docenten met minimaal tien jaar graffiti ervaring. Een gecertificeerde docent heeft bij ons intern een opleiding gevolgd en is uitgebreid getoetst op de kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor het verzorgen van kwalitatief hoogstaande (teambuilding) workshops en trainingen.

MINIMUM LEEFTIJD VOOR DEELNAME
Wij hanteren voor de workshops een minimum leeftijd van 10 jaar. Dit in verband met de veiligheid en een goede beleving van de workshop. Het is voor de meeste kinderen jonger dan 10 jaar niet mogelijk om de caps/spuitdopjes goed in te drukken. Dit resulteert in allerlei capriolen waarbij de kans groot is dat er verf gemorst wordt op de kleding of er verf in de ogen komt.

ZWANGERSCHAP EN SPUITVERF
Er is in de medische wetenschap geen kennis over eventuele negatieve effecten op de zwangerschap bij het werken met spuitverf. Er zijn veel vrouwen die ondanks een zwangerschap aan onze workshops meedoen, dit is een keuze die ieder voor zich maakt.

Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf