Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement Het Regthuys

Bij dit arrangement maakt u, na te hebben genoten van een heerlijk bakje koffie met gebak, een prachtige tocht op de solex door de Alblasserwaard en brengt u een bezoek aan museum Het Reghthuys te Giessenburg, waar u onder begeleiding van een gids prachtige collecties zoals de molenaars,- oranje,- oorlogs,- en aardewerkcollecties te zien krijgt. Nadat u terugkeert bij Het Posthuijs kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of BBQ. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze picknickservice, waarbij u een heerlijk verzorgd knapzakje meekrijgt wat u onderweg op een prachtige locatie kunt nuttigen.

Info

  • Prijs van dit arrangement wordt gebaseerd op tijdstip, duur en grootte van de groep.
  • Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
  • Dit arrangement is te combineren met andere activiteiten. Voor meer informatie kijk bij: ''Zelf Samenstellen.''
  • Kijk bij ''Zelf Samenstellen'' voor koffie en versnaperingen, lunches, picknicks, buffetten, diners of barbecues.

Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf