Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement High Tea, Wine, Beer of Bierderij

Dit arrangement is puur gericht op gezelligheid en ontspanning. Samen met vrienden, familie, of bij een bedrijfsuitje geniet u van heerlijke hapjes en drankjes. U kunt deze High Tea, High Wine, High Beer of Bierderij arrangementen combineren met een ander arrangement. Neemt u hier vooral een kijkje of neem contact op met ons over de mogelijkheden. 

High Tea
Een High Tea bij Het Posthuijs is een hele belevenis, waarbij er verschillende verse lekkernijen geserveerd op een etagère, traditioneel en modern tegelijk in een sfeervolle ambiance. Door de ligging in de prachtige Molenwaard is een High Tea ideaal om te combineren met een heerlijke fietstocht of solextocht in het prachtige polderlandschap.

De zoete producten worden vanuit onze eigen keuken gemaakt en de patisserie komt van chocolaterie Pastry Time uit Groot-Ammers. Een aanrader om na de High Tea even langs te fietsen of lopen voor een smakelijke bonbon.

High Wine
Bij eetcafé Het Posthuijs kunt u genieten van een smakelijke High Wine. Perfect als gezellige borrel voor ‘s middags samen met collega’s, vrienden of familie! Door de ligging in de prachtige Molenwaard is een High Wine te combineren met vooraf een solextour of een funstep in het prachtige polderlandschap. Kijkt u bij onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Bij de High Wine is er een keuze uit rode, witte en rosé wijnen met bijpassende gerechtjes geserveerd op een etagère. Geniet van spijzen zoals gevulde wraps, een schaaltje met olijven, polder brood met diverse smeren, Hollands kaasplankje, gamba's en een mini hamburger 'Het Posthuijs'.

High Beer
Bij eetcafé Het Posthuijs beleef je de authentieke Hollandse gezelligheid met een unieke High Beer. Perfect als gezellige borrel ‘s middags samen met collega’s, vrienden of familie! Door de ligging in de prachtige Molenwaard is een High Beer te combineren met vooraf een solextour of een funstep in het prachtige polderlandschap. Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden.

De High Beer bestaat uit 4 speciaal bieren met 4 bijpassende gerechtjes. Geniet van spijzen zoals spareribs, vliegende kip, huisgemaakte gehakt balletjes, boerenkazen en oer hammetjes.

De Bierderij
In ons nieuwe arrangement  ‘De Bierderij'  laten wij u kennis maken met 5 verschillende gerechtjes uit onze eigen keuken. Daarbij zult u genieten van 5 verschillende, speciaal door onze chef-kok geselecteerde, speciaal biertjes. Graag zouden we u alles willen vertellen over dit avondvullende arrangement, maar we zijn echter van mening dat u het beter zelf kunt komen ervaren.

Door de ligging in de prachtige Molenwaard is de Bierderij te combineren met vooraf een solextour of een funstep in het prachtige polderlandschap. Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden.

*De Bierderij is uitsluitend per tafel of groep te bestellen.

Prijzen

High Tea 17,50 per persoon
High Wine 24,50 per persoon
High Beer 24,50 per persoon
Bierderij  29,50 per persoon


* In onze postkamer, postzaal of gezellig in ons eetcafé of terras zijn de High Wine / High Tea en High Beer vanaf 2 personen te reserveren voor gedurende 2 uur.
* Omdat wij uitsluitend met verse producten werken die dagelijks worden aangeleverd, is het noodzakelijk om minimaal 24 uur vooraf te reserveren. 

Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf