Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement Kanoën

Actief kanoën en eindigen in de zon op het terras of binnen bij de haard van Het Posthuijs!

Vaar rakelings langs de wieken van de eeuwenoude watermolens. Met een prominent uitzicht op het polderlandschap van de Alblasserwaard ontdekt u de pure schoonheid van de boezem met haar grote biodiversiteit. Er zijn diverse routes mogelijk welke verschillen van tijdsduur, waardoor u zelf kunt kiezen welke route het beste voor u en uw groep werkt. Kanoën vergt natuurlijk enige inspanning, iets wat wij bij Het Posthuijs maar al te goed weten, en wij zullen u dan ook in de watten leggen na deze sportieve inspanning. Na deze activiteit kunt u namelijk bij ons genieten van een hapje en een drankje en weer op adem komen na uw tocht.

  • Kanoën richting Kikkerbrug in 1,5 uur
  • Kanoën richting Ottoland in 2,5 uur
  • Kanoën richting Goudriaan in 3 uur
  • Kanoën richting de Donk in 3 uur

Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf