Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Arrangement Roofvogelshow

Bij dit arrangement beleeft u, na te hebben genoten van een heerlijk bakje koffie met gebak, van een indrukwekkende roofvogelshow. Onder begeleiding van ervaren en professionele valkeniers kunt u verschillende uilen, roofvogels en gieren in actie zien. U krijgt zelfs de kans om deel te nemen aan de demonstratie, en samen met de valkeniers is dit een ervaring die u niet snel zult vergeten! U krijgt een handschoen aan waarna de vogels op uw hand zullen landen. U kunt ook aan de slag met een nepprooi voor de roodstaartbuizerd, die zijn prooi zelden mist. Het kan ook zomaar zijn dat er een klein dwerguiltje op uw hoofd land, dat u twee Zuid Amerikaanse haviken samen ziet jagen, dat er een immense oehoe die over uw hoofd zweeft, dat er een zwevende Amerikaanse zeearend langskomt, of dat de razendsnelle valk achter zijn prooi aangaat. Naast de roofvogels zijn er ook andere bijzondere vogels zoals een hoornraaf, kroonkraanvogel en toerako te zien.

Dankzij het grote aanbod en de ervaring van de valkeniers, is dit arrangement zowel spannend als leerzaam voor jong en oud.

Als de show is afgelopen, kunt u nog napraten en nagenieten bij Het Posthuijs onder het genot van een heerlijke lunch, diner of BBQ.

Info

  • Prijs van dit arrangement wordt gebaseerd op tijdstip, duur en grootte van de groep.
  • Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
  • Dit arrangement is te combineren met andere activiteiten. Voor meer informatie kijk bij: ''Zelf Samenstellen.''
  • Kijk bij ''Zelf Samenstellen'' voor koffie en versnaperingen, lunches, picknicks, buffetten, diners of barbecues.

Buiten de standaard arrangementen denken wij graag met u mee en verzorgen wij ook graag uw persoonlijke wensen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf