Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Groepsarrangementen in de Molenwaard

Voor grotere groepen hebben wij speciale arrangementen welke kunnen variëren van een kopje koffie met gebak, een lekkere koffietafel tot een luxe 3 gangendiner. Onze zaal en terras zijn zo ingedeeld dat het mogelijk is om groepen variërend van 30 tot 80 personen in een gezellige setting te plaatsen.

De prachtige ligging tussen de molens van Kinderdijk en het ooievaarsdorp (nabij de A16) maakt deze locatie zeer geschikt om te pauzeren tijdens het maken van een trip.

Ook is het mogelijk om vanuit Het Posthuijs een excursie naar bijvoorbeeld Het Streekcentrum Ooievaarsdorp "Het Liesvelt", de Kinderdijkse molens of langs een van de vele kaas- en zuivelboerderijen te maken. Zo komt u bij ons binnen voor een bakje koffie, om vervolgens uw dagactiviteit uit te voeren. Aan het einde van de dag keert u weer bij ons terug voor een lekkere borrel en/of diner.

Voor reisorganisaties, busmaatschappijen en overige terugkerende groepen hanteren wij een aantrekkelijke korting.

Onze arrangementen zijn vanaf 6 personen en in diverse combinaties mogelijk. Het Posthuijs heeft een ruime accommodatie voor zowel zakelijk als particulier:

• In onze Postkamer is er ruimte voor ca. 20 gasten.
• In onze Postzaal is ruimte voor ca. 80-120 gasten.
• In ons eetcafé is ruimte voor 40-60 gasten zit en 120 staande gasten.
• Op ons zonnnige terras kunnen ca. 60 gasten heerlijk genieten.
• In onze Posttuin is ruimte voor 150 gasten.

Heeft u interesse in een groepsarrangement bij Het Posthuijs? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij werken graag samen met u een passend voorstel uit.

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf