Een suggestie van onze arrangementen!

Een daagje uit met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest; de arrangementen bij Het Posthuijs zijn voor iedereen! Neem gerust een kijkje bij ons aanbod van verschillende soorten arrangementen, er is voor elk wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een fantastische Roofvogelshow, u kunt een kijkje nemen in de natuur met een solex- of funsteprit en/of een rondvaart in een Sampan, u kunt een duikje nemen in de geschiedenis bij museum Het Regthuys, u kunt uw creatieve kant laten zien bij een Graffitiworkshop of u kunt swingend muziek maken bij een Djembé workshop. 

Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Kijk bij het kopje ''Zelf Samenstellen'' en combineer arrangementen, versnaperingen, lunches, diners en barbecues om uw perfecte daagje uit te creeëren. 

Naast dat u zelf uw daagje uit kan samenstellen staan wij als team u ook graag te woord over de arrangementen. Wanneer er dieetwensen zijn vernemen wij dit graag zodat wij ook hiervoor kunnen zorgdragen. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0184-701094 of via de e-mail: info@hetposthuijs.nl 

Neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen!

Het Posthuijs Koffietafels

Eetcafé en Cafetaria Het Posthuijs verzorgd diverse soorten koffietafels van klein tot groot. Op slechts 20 m. loopafstand van de parkeerplaats tegenover Het Posthuijs en aan de toeristische dijk zijn we zeer makkelijk te bereiken. Uw auto kan op de parkeerplaats aan de overkant blijven terwijl u in een warme ambiance geniet van een uitstekend verzorgde koffietafel.

Een vijftal arrangementen zijn standaard te boeken zowel in de zaal als het informelere cafégedeelte. Voor een lunch tijdens uw bedrijfscollege of van een ander samenzijn bij Het Posthuijs staan wij graag voor u klaar.

Heeft u een ander eigen idee? Geen probleem, wij passen ons graag aan uw wensen aan!

Bekijk hier de traditionele koffietafel

Bekijk hier de luxe koffietafel!

Bekijk hier de super de luxe koffietafel!

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf