Wij hebben een ruim assortiment aan BBQ buffetten, die ruim voor u worden verzorg en zeer compleet zijn. Wij weten wat een écht barbecue nodig heeft en zo hebben wij dan ook mooie assortimenten samen kunnen stellen. Neemt u gerust eens een kijkje bij onze verschillende opties, er is voor ieder wat wils!

De prijzen zijn gebaseerd vanaf 20 personen en inclusief gasapparatuur, gasflesbak en braadgerei. Ook leveren wij RVS bestek met een trendy uitstraling, vierkante borden en servetten. Onze satésaus wordt warm bij u geleverd in een hotpot en onze salades serveren wij op melanine witte trendy schalen. Vlees en vis verzorgen wij op RVS schalen. Om uw BBQ koel te houden leveren wij in HCP isolatieboxen.

Vanaf 50 personen raden wij aan om de BBQ te laten verzorgen door één van onze huiskoks. Wanneer er een specifieke keus is maken wij graag een offerte op maat. Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW en onder voorbehoud.

Eet smakelijk!

Barbecue “Voor de kleintjes”

Dit buffet is speciaal gemaakt voor kinderen. De standaard gerechtjes zijn om van te smullen en met dit buffet zorgt u ervoor dat u zelf geen tijd kwijt bent met het bereiden van het eten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Info

  • Prijs van deze barbecue is € 6,50per persoon exclusief BTW

Van de barbecue

  • Hamburger
  • Frikandel spiesje
  • Gehakt spiesje

TIP:Is dit BBQ buffet niet precies wat u zoekt? Neemt u dan eens een kijkje bij onze andere BBQ buffetten.

Om uw BBQ ervaring helemaal compleet te maken, kunt u het buffet nog uitbreiden met een heerlijk dessert. Neem vooral een kijkje bij onze Desserts.

 

 

 

 

 

 

 

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf