BESTELLEN HIER : http://het-posthuijs.webshopapp.com/

Het Posthuijs in Groot-Ammers is een eetcafé, cafetaria en partycentrum waar met een enthousiast team heerlijke en eerlijke producten uit de regio worden bereid.

Het begon allemaal in de regio Molenwaard & Alblasserwaard onder de naam Party & More Partyservice in Oud-Alblas.
Inmiddels is Party & More uitgegroeid met een eigen eetcafé, cafetaria en partycentrum in Groot-Ammers en actief in heel Zuid-Holland, Gelderland en Brabant. Onze specialiteit ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven.


Het Posthuijs brengt samen met uw wensen de beleving tot het kookpunt!

Smaakvol polderen

Smaakvol polderen” Ambitie Party & More. Vooruit kijken naar het jaar 2020.

“Smaakvol polderen”
Ambitie Party & More.
Vooruit kijken naar het jaar 2020.

Dat was de opdracht die Party & More kreeg van MVO Nederland. En JA wij zijn er in geslaagd als samenwerkend partner van MVO Nederland om verder te kijken dan alleen 2015. Met ons team streven wij naar bewust ondernemen. Niet alleen op kleine schaal, maar ook zeker op grote schaal delen wij ook onze ambitie(s) en ideeën met de ondernemers van MVO Nederland.

Onze Ambities voor 2020
“Smaakvol Polderen” Dichtbij, (H)eerlijk & Bewust Ondernemen
“Blauwzaam”

In oktober 2013 heeft Party & More met veel smakelijkheid een veel belovend streek, duurzaam en biologisch buffet gepresenteerd. Hierbij hebben wij helemaal in stijl ook de dranken biologisch geserveerd en een mooi streekbiertje geschonken. Onze ambities zijn om deze lijn door te trekken en veelvuldig te werken met duurzame streekproducten.

‘’Het Posthuijs”
Ook bij Het Posthuijs zetten wij deze ambitie met (H)eerlijkheid door.

Onze producten komen zoveel mogelijk uit de regio, eerlijk en biologisch geteeld. Wij werken met leveranciers uit (de omgeving van) Groot-Ammers, maar halen onze producten soms ook gewoon bij een plaatselijk bloemen- of groentestalletje aan de kant van de weg. Om onze ambitie zo breed mogelijk op de kaart te zetten hebben wij onze speciale smaakvol polderen buffetten voor u samengesteld.

Het hele buffet presenteren wij op zijn oer-Hollands. 

Uit het groene hart komen onze kazen, zuivels, aardappels,groenten, fruit en runderen. Onze vis is MSC gecertificeerd en onze forellen komen uit de Zederikse visvijver. Onze verschillende vleessoorten komen uit onze mooie weilanden.

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf