De schitterende omgeving waar we trots op zijn!

Bed & Breakfast de Uitspanning

In de Uitspanning, waar eens de paarden werden gestald is in 1996 na een ingrijpende verbouwing een bed & breakfast gerealiseerd.
Het is een sfeervolle, royale accommodatie voor 5 (7) personen met 2 comfortabele kamers, waarbij de authentieke elementen in de
kamers zijn behouden.

Kamers:
U kunt overnachten in de Grachtenkamer of de Tuinkamer, bepaald door het uitzicht.
De Grachtenkamer heeft 3 éénpersoonsbedden, een zithoek, t.v., waterkoker en koffie- en theezakjes, privé doucheruimte op de overloop met apart toilet.
De Tuinkamer heeft 2 éénpersoonsbedden, een (2-persoons-slaap) bank, een zithoek, t.v., waterkoker en en koffie- en theezakjes,
privé doucheruimte en suite. Apart toilet. De kamers hebben een eigen entree.

Tarieven:
De prijs voor 2 personen in De Uitspanning bedraagt 60 euro per nacht, inclusief vers streekontbijt. Indien u maar één nacht bij ons verblijft, brengen wij 10 euro extra in rekening. 
Voor één persoon geldt een tarief van 45 euro, inclusief ontbijt en rekenen wij 5 euro  toeslag. Prijzen voor 3 of meer personen/kleine kinderen zijn op aanvraag.
Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting. Op verzoek stellen wij een uitgebreid lunchpakket samen. De kosten bedragen 5 euro p/p.
Tegen een kleine vergoeding kunt u onze fietsen gebruiken. In onze kamers kunt u gebruik maken van gratis Wifi .

Aankomst:
Wij heten u van harte welkom in het nederlands, engels, duits en frans. Het is geen probleem uw koffers aan het eind van de middag in de hal of op de kamer te zetten, dan weet u ons in ieder geval al te vinden en kunt u lekker uit eten gaan bij Het Posthuijs in Groot-Ammer met ‘s zomers een heerlijk terras.

Ontbijt:
Een royaal ontbijt wordt in de landelijke eetkeuken geserveerd en bij mooi weer buiten op het terras, waarbij u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de tuin. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een ontbijt op de kamer, dan is dit ook mogelijk. De gastvrouw serveert het ontbijt tussen 7.00 – 9.30 uur.

Beddengoed en handdoeken:  
De kamers zijn uitgerust met beddengoed en voldoende badhanddoeken.

Roken:
De gasten wordt verzocht niet op de kamers te roken, maar buiten op het terras.

http://www.bnbdeuitspanning.nl/

 

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf