Postzaal

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw interesse in Het Posthuijs. Middenin het historische Groot-Ammers bevindt zich onze veelzijdige locatie. Het Posthuijs biedt een tal aan mogelijkheden om uw feest voor u en uw gasten onvergetelijk te maken. Onze feestzaal bevindt zich onder het eetcafé en is te bereiken via een eigen ingang. De postzaal heeft een moderne sfeer met authentieke aspecten. Een bijzondere ruimte waar u zich zeker welkom zult voelen. Aan de overkant van onze locatie is een ruime parkeerruimte aanwezig. Uiteraard worden de kinderen niet vergeten. Voor hun zijn er kleurplaten, knutselspullen en een kindermenu.

In onze keuken werken wij met verse producten uit de regio Alblasserwaard. Duurzame en eerlijke producten en dat proeft u in al onze gerechten. Wij hebben een ruim assortiment aan bittergarnituren, buffetten en bbq's.
Daarnaast bieden wij ook diverse (fiets)arrangementen aan met aansluitend een culinaire invulling of overnachting.

Wilt u uw feestavond compleet maken met entertainment, decoratie of wilt u uw feest een bepaald thema geven. Geen probleem! Wij kunnen diverse mogelijkheden voor u uitwerken.
Van Après Ski tot aan Casino Royal, alles is mogelijk. Kortom, een totaalconcept voor ieder budget!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen is onze Postzaal.
 

"Uw feest in onze zaal"
De postzaal is geschikt voor groepen tot maximaal 120 personen. De zaal wordt naar aanleiding van uw reservering voor u ingericht met meubilair. U heeft ruime keuze uit ons drankenassortiment en aansluitend bij elk budget,
adviseren wij u over een aanvullend diner, buffet of hapjes voor uw feest.

Wilt u extra aankleding of entertainment? Geen probleem! Wij denken graag met u mee!

"Trouwen"
Onze zaal verleent zich uitstekend als locatie voor jullie bruiloft. Voor de speciale mogelijkheden maken wij graag een afspraak. Om jullie wensen te bespreken.
Trouwen jullie op een eigen locatie vraag ons team naar onze catering mogelijkheden.

Met feestelijke groet,

Team Het Posthuijs

Kraamfeest

De geboorte van een kindje is en blijft een geweldig wonder en kan niet zomaar voorbij gaan en moet zeker gevierd worden met een feest.

Na de bevalling willen uw naaste familieleden uw kleintje natuurlijk direct bewonderen en dan is er de kraamhulp die u helpt om dit te sturen, zodat het niet te druk wordt voor uzelf en de kleine. Als de kraamhulp alweer vertrokken is zijn er nog vaak heel veel mensen die uw kleintje willen komen bewonderen.

Het is dan een leuk idee om een kraamfeest te geven voor al uw familieleden, vrienden, buren, collegae en relaties. Meestal vindt een kraamfeest zo’n 3 tot 8 weken na de geboorte van uw zoontje of dochtertje plaats. Later is niet verstandig, want dan zullen er al mensen zijn die eerder willen langskomen en veel eerder is niet zo prettig voor de moeder en de baby.

Het Posthuijs biedt u de mogelijkheid om de complete organisatie uit handen te nemen. Het enige wat u kunt doen is op de geboortekaartje een standaard tekst plaatsen over het kraamfeest of een aparte uitnodiging bij het kaartje voegen. Voor de rest kunnen wij alles voor verzorgen, de complete aankleding, hapjes en drankjes tot het aanvegen van de locatie. Alles is mogelijk......

Documentatie Postzaal kraamfeest

Yelp
Tripadvisor
Erkend leerbedrijf
Horeca Nederland
laadpunt
IENS
VVV
Horeca cadeaukaart
leerbedrijf